Om oss

Toothfairy House skaper en hub og community for selskaper i skjæringspunktet mellom musikk, kultur, design og teknologi. Vi bringer sammen de mest innovative og kreative selskapene i bransjen til et kraftsenter. Ved å bli en del av Toothfairy House, blir du en del av et av Norges mest spennende kreative miljøer. Initiativet til å etablere Toothfairy House ble startet av selskapet Toothfairy som investert i musikkbransje og kulturnæring gjennom mange år.

Tilbake

Hos oss kan kreative aktører/selskaper møte andre likesinnede, bli inspirert, dele kunnskap og erfaringer og øke sjansene for å lykkes. Vårt økosystem består av ulike kreative selskaper som skaper og vokser sammen. Toothfairy House sin tetteste samarbeidspartner er Tanken, et av Nordens største musikkstudio-kollektiver med 50 top notch musikkstudioer. På Tanken sitter fantastiske kunstnerne, artister, musikkprodusenter og fotografer og det er her alle våre egne kreatører holder til.

For å enklere kunne lykkes som kreativ aktør i Norge trenger vi blant annet å bygge et sterkt miljø og øke bevisstheten rundt mulighetene for verdiskaping på dette området. Hos oss er innholdet det viktigste og vårt miljø består i dag av fremtiden innenfor musikk, kunst, foto, design, media og label/management.

Vi ønsker flere investorer med på laget som ser potensiale i musikk, musikkteknologi og annen kreativ næring.

Kontakt Annichen Winsnes Svalastog, daglig leder i Toothfairy House om du ønsker å vite mer.

Annichen portrait

Annichen Winsnes Svalastog

Daglig leder Toothfairy House og Music Tech Norway

annichen@toothfairy.no+47 458 46 990
Tobias portrait

Tobias Teigen

Musikk industri rådgiver, CEO Toothfairy Label & Management

toby@toothfairy.no
Martin portrait

Martin Schilde

Grunnlegger og Startup rådgiver

martin@toothfairy.no
Toothfairy organisasjonskart